Transport compleet Hardenberg afgelast

Bekijk onze nieuwe RVS en kunststof gereedschapskisten online

Deze week stond Transport Compleet in Hardenberg gepland. Een beurs waar we onze nieuwste gereedschapskisten zouden presenteren. Helaas gaat de beurs niet door. Maar we willen je deze kisten natuurlijk niet onthouden, dus presenteert onze sales manager Arjen Kloppers de nieuwe kisten in een video. Zo ben je toch weer op de hoogte!

Lago MT & DT kunststof gereedschapskisten

De nieuwe Lago MT & DT basis kunststof gereedschapskisten hebben een strak design, zijn licht van gewicht, aantrekkelijk geprijsd en goedgekeurd als zijafscherming. De MT kisten hebben standaard ingebouwde sluitingen en bij de DT kunnen extra sloten additioneel besteld worden. Naar wens kun je de kisten aankleden met planken en bedrijfslogo. Bekijk de video voor meer informatie over de MT & DT kunststof gereedschapskisten.

Bekijk voor meer informatie over de kunststof gereedschapskisten de Lago merkenpagina.

Bawer Evolution rvs gereedschapskisten

Naast de nieuwe Lago kisten hebben wij ook nieuwe Bawer kisten in ons assortiment opgenomen. Deze Evolution lijn hebben wij pas geïntroduceerd, maar wellicht heb je dit gemist. De nieuwe Bawer Evolution RVS gereedschapskisten zijn licht van gewicht, sterk en zeer eenvoudig te monteren. Bekijk de video voor meer informatie over de Bawer Evolution gereedschapskisten.

Bekijk voor meer informatie de Bawer Evolution gereedschapskisten pagina.

Overige kisten

Naast deze nieuwe gereedschapskisten hebben wij ook andere kisten uit voorraad leverbaar, zoals pompwagenkisten, palletkisten en assenkisten Wij vertellen je er graag alles over.

Meer informatie over de nieuwe gereedschapskisten?

Neem contact op met onze specialisten via de live chat of bel 088 – 130 60 30. Hiernaast is het ook mogelijk een live video gesprek aan te vragen. Interesse? Laat je gegevens achter via onderstaande button, dan nemen wij snel contact met je op voor een afspraak.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier