Nieuwe positionering SBS

“Nieuwe positionering sluit aan op ambitie SBS”

“Innovatie is essentieel voor iedereen die zijn toegevoegde waarde wil vergroten” licht Roeland Zwier toe. “De nieuwe positionering van Imbema als sectorspecialist Transport en Logistiek sterkt ons in onze ambitie. We helpen onze klanten graag vooruit met innovatieve oplossingen.”

SBS helpt organisaties al jaren met het beveiligen van materieel en lading. “En dat blijven we doen, SBS blijft binnen de nieuwe positionering bestaan als één van de belangrijkste productmerken van Imbema,” aldus Roeland. “Je vindt onze producten binnenkort terug op de website van Imbema, verrijkt met het totale aanbod voor de sector Transport & Logistiek. Zo kun je op imbema.com terecht voor onder andere ladingzekering, lading integriteit, voertuigtechniek, voertuigbeveiliging en telematica oplossingen.

Vanzelfsprekend bieden we nog steeds de kwaliteit en service die klanten van SBS gewend zijn, alleen onder de vlag van Imbema. Zo worden we beter zichtbaar en vergroten we de vindbaarheid van ons assortiment online. We werken hard aan een goede presentatie van onze producten en bijbehorende informatie, zodat we onze klanten in de toekomst nog beter kunnen bedienen. Door als één team sectorspecialisten op te trekken kunnen we gegarandeerd het verschil maken met onze innovatieve oplossingen voor de transport en logistieke markt.” Roeland Zwier (Business Unit Manager a.i.)

1
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier