Bezoek ons op Transport Logistic Munchen

Van 4 – 7 juni 2019 staan wij op Transport Logistic in de Messe Munchen, Duitsland. Je treft ons op stand A3.638, waar wij onze nieuwste oplossing SIS presenteren.  Het SBS Information System monitort de kwaliteit, integriteit en veiligheid van de lading. Hiernaast laten wij de elektronische beveiligingssystemen van ons merk SBS zien.

Deelname Transport Logistic Munchen 2019 - SIS - SBS

Inzicht, overzicht en controle van je transport binnen één platform

SBS – information system

Het SBS information system is een systeem waarmee je de beveiliging, integriteit en conditie van je lading tijdens het transport beheert door slimme IoT-oplossingen te gebruiken. Of het transport nu over de weg, per spoor, over zee of door de lucht gaat. Met het SBS dashboard heb je real time inzicht in je zendingen. Je ziet eenvoudig of je lading op tijd is gearriveerd, wat er onderweg is gebeurd en hoe het met de conditie van je lading is.

Sis-shipment-integrity-solutions

Hoe werkt het?
Het SBS platform bestaat uit verschillende tools. Een device, zoals de ParcelLive of de E-containerguard wordt gekoppeld aan een portal, waarmee toegang tot alle functionaliteiten wordt verkregen. Hiernaast is integratie met bestaande transportsystemen of andere Track & Trace IoT- apparaten ook mogelijk.

Voordelen
• Minder transportincidenten, zoals ladingdiefstal
• Real time informatie over de zendingen, zodat je problemen snel kunt oplossen
• Data-analyse voor verbeteringen en besparingen in het logistieke proces
• Bewijs dat aan de eisen van de klant en de lading is voldaan
• Eén portal voor al je apparaten

ParcelLive volgsysteem

Parcellive-sis-volgsysteem-lading

Met de ParceLive volg je het pakket, waardoor je inzicht hebt wat er onderweg gebeurt. In combinatie met de SBS portal kun je real time de staat, locatie en veiligheid van je goederen tijdens het transport bijhouden en ingrijpen wanneer nodig. Wanneer de lading veilig is afgeleverd, deactiveer je de ParcelLive en stuur je het terug per post.

E-containerguard

De E-containerguard monitort eenvoudig real time de gebeurtenissen bij intermodaal transport. Het mobiele apparaat is eenvoudig te integreren in een zeecontainer, trailer of ander transportmiddel. In combinatie met de SBS portal ben je met de E-containerguard real time op de hoogte van de status van je lading. De E-containerguard waarschuwt automatisch als de geïntegreerde koppeling met de container wordt verbroken, zodat je op tijd kunt ingrijpen. Wanneer de container met lading is afgeleverd, deactiveer je de e-containerguard en stuur je het terug per post.

e-containerlock-volgsysteem-containers

Meer informatie en kaarten?

Wij ontvangen je graag op stand A3.638. Een unieke kans om geïnspireerd te raken, contacten te leggen en je te laten informeren over de laatste innovaties. Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op de website van Transport Logistic.

1
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier