Uitbreiding SBS servicenetwerk in Italië en Polen

Om onze SBS klanten een nog betere service te bieden gaan wij een dekkend servicenetwerk in Europa opzetten. De eerste stap is inmiddels gezet. Twee vestigingen van TIP-Trailer Services Italie in Milaan en TB Truck & Trailer Serwis Sp. Z.o.o. in Wolica Polen, zijn officieel SBS servicedealer geworden van onze SBS security & monitoring solutions. Hiermee vergroten wij de servicemogelijkheden van de SBS trailersloten in Noord-Italië en Polen.

Dekkend service netwerk

De mechanische en elektronische SBS trailersloten vinden steeds vaker hun weg naar Europese klanten. Een mooie ontwikkeling! Om deze klanten de service te bieden die nodig is, gaan wij een dekkend service netwerk in Europa opzetten. Want een vakkundige montage is belangrijk voor het behalen van een TAPA-Certificering. Daarnaast hebben de meer geavanceerde sloten, zoals de Inlock series, periodieke controle en onderhoud nodig. Alleen op die manier kan een vervoerder aantonen dat zijn materieel in orde is. En aan de eisen van zowel zijn klanten als de TAPA voldoet. Periodieke controle voorkomt bovendien dat onderweg de deur niet open gaat.

TIP Trailer Services SBS servicedealer

Inmiddels hebben wij vier monteurs van TIP Trailer Services in Milaan opgeleid en gecertificeerd, zodat ze de SBS sloten vakkundig mogen opbouwen en servicen. TIP Trailer Services in Milaan heeft 750 eenheden in de verhuur, waarvan 100 trailers zijn voorzien van SBS sloten. Ze ziet een toenemende vraag naar goed beveiligde trailers. Zo wil Vercesi, transporteur van temperatuurgevoelige, sensitieve en hoogwaardige producten, alleen nog maar gebruik maken van wagens voorzien van een elektronisch SBS Inlock slot. Dit SBS slot voorkomt niet alleen diefstal, maar werkt ook goed tegen inklimmers.

Vercesi trailers - montage SBS sloten

“Wij zien de samenwerking met Imbema als een kans om het serviceniveau
naar onze klanten verder te verhogen.”

Giorgio Noce – Vestigingsmanager TIP Trailer Services Milaan

Minder inbraak door SBS sloten

De vestigingsmanager Giorgio Noce van TIP spreekt van een duidelijke win-winsituatie. “Uiteraard is een beter beveiligde trailer iets duurder in de verhuur. Dat is goed voor ons. Maar onze klanten winnen het meeste bij veilige sloten. Wat wij tot nu toe teruggekoppeld krijgen én wat we in onze werkplaatsen zien, is dat er minder schade is door inbraak. Wij zien in deze service dan ook een duidelijk businessmodel. Het is zeker onze intentie door te groeien als toonaangevende servicedealer van SBS producten.”

TB Truck & Trailer Serwis Sp. Z.o.o.

Ook in Polen hebben de monteurs de service opleiding afgerond. Zo is TB Truck & Trailer Serwis Sp. Z.o.o. al begonnen met de servicewerkzaamheden voor een groot wagenpark gespecialiseerd in luchtvrachtdiensten door heel Europa. Een goed servicesysteem in Polen is niet alleen bruikbaar in West Europa, het is ook de toegangspoort naar Oost Europa.

SBS service dealers

Op het kaartje hieronder vind je in het rood onze service dealers.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze SBS beveiligingsoplossingen of heb je interesse om SBS servicedealer te worden? Neem dan contact met ons op. Onze voertuig beveiligingsspecialisten helpen je graag verder.

Dirk Straatman

Dirk Straatman

Specialist voertuigbeveiliging
Frits Hofma

Frits Hofma

Specialist voertuigbeveiliging


    UP
    Heb je een vraag?
    Bel 023 – 554 67 66
    App +31 (0) 6 135 582 70
    of ga naar contactformulier