Veilig de weg op tijdens Corona

Oplossingen voor bestel- en vrachtwagens

Nu de coronaregels langzaam versoepelen en steeds meer mensen weer naar het werk gaan, is het belangrijk om de basisregels te blijven volgen. Nou brengen deze regels in sommige beroepen wel wat uitdagingen met zich mee. Vooral als je veel met een bestel- of vrachtwagen onderweg bent. Het desinfecteren van je handen en 1,5 meter afstand houden is dan niet altijd mogelijk. Wij hebben hiervoor een aantal oplossingen en helpen je graag zo veilig mogelijk de weg op te gaan.

Voertuigschermen

Wanneer je met elkaar in een bestelbusje naar je werk gaat of met z’n tweeën in een vrachtwagen goederen vervoert, is anderhalve meter afstand houden vrijwel onmogelijk. Mondkapjes helpen hier niet, want deze zijn niet gemaakt voor langdurig gebruik. En elke keer een nieuw mondkapje wordt een hoge investering.

Wil je toch veilig met elkaar op weg? Installeer dan een voertuigscherm. Wij leveren schermen die de voor en achter passagiers of de bestuurder en bijrijder van elkaar scheiden. Deze gepatenteerde BICS® opblaasbare hygiëne- of kuchschermen helpen verspreiding van virussen te voorkomen.*

Vul voor meer informatie het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

* bij het toepassen van de schermen dien je je te houden aan de voorschriften van de RDW of het RIVM.

Desinfectie en bescherming voor chauffeurs

Bij het betreden van een werkomgeving is het belangrijk dat iedereen zijn of haar handen desinfecteert en eventueel beschermingsmiddelen draagt. Voor chauffeurs is dat alleen niet altijd mogelijk. Daarom hebben wij een Safety carrosseriekist en een cabinetrommel in ons assortiment opgenomen. Hierin zitten desinfectiemiddelen en beschermingsmaterialen, zoals brillen en mondkapjes. Hiermee zorg je dat je werknemers onderweg voldoende beschermd zijn.

Een schone werkomgeving

Schoonmaken, reinigen en desinfecteren van de werkomgeving is belangrijker dan ooit. Ook op de werkplek wil je dat iedereen zijn of haar handen desinfecteert. Verlaag de drempel door op meerdere plekken desinfecterende doekjes neer te leggen en desinfectiezuilen neer te zetten. Naast het desinfecteren van de handen, is het belangrijk om contactoppervlakken en aanraak punten goed schoon te maken. Schoonmaken is één ding, maar schoonmaken op een veilige en beschermde manier is nog veel belangrijker. De benodigde schoonmaak frequentie hangt af van de gebruiksintensiteit en de vervuiling.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een van onze Corona oplossingen? Neem contact op met onze specialisten via 088 130 60 90 of vul het contactformulier in. Zij helpen je graag verder.

1
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier