VEILIG OP WEG MET LED VERLICHTING IN JE BESTELWAGEN OF VRACHTWAGEN

De laadruimte van een bestelwagen of vrachtwagen is vanuit de fabriek vaak uitgerust met standaard verlichting. Deze is erg summier, waardoor je goederen in het donker moeilijk kunt vinden. Maar waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? De standaard fabrieksverlichting van je laadruimte vervang je eenvoudig door 1 op 1 uitwisselbare led laadruimte verlichting. Goede led verlichting in bestelwagens en vrachtwagens zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter en veiliger kunt werken, laden en lossen. 

Waarom LED verlichting in bestelwagens?

LED laadruimte verlichting is de beste oplossing om de laadruimte van je bestelwagen of vrachtwagen optimaal te verlichten. Het heeft behoorlijk wat voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. Naast dat led laadruimte verlichting beter licht geeft, is het ook kostenbesparend, milieuvriendelijk en geeft het een luxe uitstraling.

Voordelen LED verlichting bestelwagen

Wat zijn de voordelen van led laadruimte verlichting?

Energiezuinig

LED laadruimte verlichting wordt niet echt warm, waardoor er bijna geen energie verloren gaat. Een LED lamp gebruikt slechts 10% van de stroom van een standaard lamp, hierdoor bespaar je brandstof en geld.

Lange levensduur

Een LED lamp heeft een levensduur van ongeveer 30.000 branduren. Dat is bij 4 branduren per dag, meer dan 20 jaar. Hierdoor hoef je de led verlichting in je bestelwagen nooit meer te vervangen.

Milieuvriendelijk

Naast een lager energieverbruik is een LED lamp beter recyclebaar, hiermee worden grondstoffen bespaard en het milieu ontlast.

Kwaliteit

LED laadruimte verlichting is stevig en robuust. Ze breken of springen niet snel kapot. LED lampen zijn ongevoelig voor schokken en trillingen die tijdens het rijden plaatsvinden. Hiernaast gaat LED verlichting in je bestelwagen gelijk aan en geeft het direct een vol en sterk licht.

Brandveilig

Een LED lamp wordt nauwelijks warm, waardoor het een stuk veiliger is. Er is geen brandgevaar door oververhitting.

Ruimtebesparend

LED laadruimte verlichting is een stuk kleiner dan traditionele laadruimte verlichting, wat voor in een bestelwagen wel zo handig is.

Lichtopbrengst

Een LED lamp produceert meer licht dan welke lamp dan ook. Goede LED laadruimte verlichting evenaart het daglicht. Je werkt hierdoor sneller, efficiënter en veiliger.

Gebruiksvriendelijk

LED lampen zijn erg makkelijk in gebruik. Ze zijn makkelijk te dimmen, geven gelijk volop licht, zijn makkelijk te vervangen, resistent tegen lage temperaturen en te combineren met slimme apparaten en smartphone.

Meer informatie over led laadruimte verlichting?

Bekijk onze led laadruimte verlichting in onze catalogus of neem neem voor meer informatie contact op met onze Specialist bestelwagentechniek Jeroen Rovers of specialist carrosserietechniek Koert le Pair.  Zij helpen je graag bij het kiezen van de juiste led laadruimte verlichting voor je bestelwagen of vrachtwagen.

1
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier