VEILIG OP WEG MET LED VERLICHTING

De laadruimte van een bestelwagen is vanuit de fabriek vaak uitgerust met standaard verlichting. Deze is erg summier waardoor je goederen in het donker moeilijk kunt vinden. Maar waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? De standaard fabrieksverlichting van je laadruimte vervang je eenvoudig door 1 op 1 uitwisselbare LED verlichting. Goede led verlichting zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter en veiliger kunt werken, laden en lossen. 

Waarom LED verlichting?

LED verlichting is de beste oplossing om je bestelwagen optimaal te verlichten. Het heeft behoorlijk wat voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. Zo is een LED lamp kostenbesparend, milieuvriendelijk en geeft het een luxe uitstraling.

Voordelen LED verlichting bestelwagen

Voordelen LED verlichting?

Energiezuinig

Een LED lamp wordt niet echt warm waardoor er bijna geen energie verloren gaat. Een LED lamp gebruikt slechts 10% van de stroom van een standaard lamp. Dat bespaart brandstof en dus ook geld.

Lange levensduur

Een LED lamp heeft een levensduur van ongeveer 30.000 branduren. Dat is bij 4 branduren per dag, meer dan 20 jaar.

Milieuvriendelijk

Naast een lager energieverbruik is een LED lamp beter recyclebaar. Hiermee worden grondstoffen bespaard en het milieu ontlast.

Kwaliteit

LED lampen zijn stevig en robuust. Ze breken of springen niet snel kapot. Ze zijn ongevoelig voor schokken en trillingen die tijdens het rijden plaatsvinden. Hiernaast gaan LED lampen gelijk aan en geven ze direct een vol en sterk licht.

Brandveilig

Een LED lamp wordt nauwelijks warm wat een stuk veiliger is. Er is geen brandgevaar door oververhitting.

Ruimtebesparend

LED lampen zijn kleiner dan traditionele lampen wat voor in een bestelwagen wel zo handig is.

Lichtopbrengst

Een LED lamp produceert meer licht dan welke lamp dan ook. Goede LED lampen evenaren het daglicht. U werkt hierdoor sneller, efficiënter en veiliger.

Gebruiksvriendelijk

LED lampen zijn erg makkelijk in gebruik. Ze zijn makkelijk te dimmen, geven gelijk volop licht, makkelijk te vervangen, resistent tegen lage temperaturen en te combineren met slimme apparaten en smartphone.

Meer informatie over led verlichting?

Neem voor meer informatie over de verschillende soorten LED verlichting contact op met onze product specialisten via +31 (0)88 – 130 66 90 / bwt@imbemarhiwa.nl. Zij helpen je graag bij het kiezen van de juiste LED lamp.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier