Whitepaper inklimmers aangeboden aan TAPA

Om transporteurs beter voor te bereiden op de risico’s van inklimmers en wat je hier tegen kunt doen, hebben wij in samenwerking met TLN (Transport en Logistiek Nederland) een document over de ‘inklimmers’ problematiek ontwikkeld. Deze whitepaper is afgelopen vrijdag in een online meeting aan TAPA (Transported Asset Protection Association) aangeboden. Het doel van Tapa is transportcriminaliteit over de hele wereld te verminderen en daar helpt onze whitepaper over inklimmers bij. 

In deze teammeeting werd de ‘inklimmers’ whitepaper door onze collega Manolo de la Fuente samen met Hélène Minderman van TLN aan Thorsten Neumann President van TAPA EMEA (Europa, Midden-Oosten en Azië) aangeboden. Bekijk de overdracht van de inklimmers whitepaper in onderstaand video:

Download de ‘inklimmers’ whitepaper

In de whitepaper gaan we uitgebreid in op de inklimmers problematiek. Met dit document ben je als transporteur op de hoogte van een aantal belangrijke ontwikkelingen, weet je hoe inklimmers te werk gaan, wat de gevolgen zijn en hoe je het transport naar Engeland een stuk eenvoudiger en veiliger kunt maken.

Whitepaper stowaways transport security

Het checken van een vrachtwagen volgens de Code of Practice hoeft tegenwoordig niet meer met de hand te gebeuren. Met een elektronisch slot bepaal je eenvoudig wie wanneer welk slot mag openen. En voor transportbedrijven die nog eens stapje verder willen gaan, bestaan er ook telematica slotoplossingen. Hiermee blijf je real-time op de hoogte van de status van je lading. Voor een trailer kan dit een slot zijn met sensoren en alarmen aan de binnenkant van de trailer, zoals de SBS INLOCK. Voor een container kan dit het SBS e-containerguard zijn met trackers bij de lading.

Benieuwd geworden naar de inhoud van de ‘inklimmers’ whitepaper?  Via onderstaande button kun je hem gratis downloaden.

1
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier