75 jaar Imbema

Zelfklevende antislipmatten

De nieuwe basis voor een efficiënte en veilige ladingzekering

Antislipmatten zijn onmisbaar bij het vastzetten van lading. Je lading verschuift minder snel en is beter beschermd tegen beschadigingen. Maar losse antislipmatten raken ook snel kwijt of worden vergeten. Daar hebben wij wat op gevonden; zelfklevende antislipmatten! Voorzie je laadvloer op de juiste plaatsen van deze antislipmatten en je hoeft nooit meer op zoek. Met de zelfklevende antislipmatten van Logis AS Strong, zeker je je lading efficiënter dan met standaard antislipmatten. Plaats eenvoudig je lading op de juiste positie en begin met zekeren.

Maximale veiligheid!

Deze gepatenteerde zelfklevende antislipmatten hebben een gestructureerd PU-oppervlak met zelfklevende ondergrond, wat wegglijden voorkomt. Dit maakt het product beter dan conventionele oplossingen. Met een antislipweerstand klasse R10 en een wrijvingscoëfficiënt tot 0,9 µD zorgen deze antislipmatten voor een maximale veiligheid!

“De toepassing van dit product is ongekend, omdat het niet alleen op het voertuig kan worden aangebracht, maar ook met kleinere stukken aan de onderzijde van de lading. Het is in vrijwel iedere afmeting verkrijgbaar.

Niels Bouwmeester – specialist ladingzekering

Eenvoudig aan te brengen

De Logis AS Strong zelfklevende antislipmat is eenvoudig en snel aan te brengen. Maar eventueel ook weer te verwijderen, als dat nodig is om de laadvloer te wijzigen.

De stroken zijn eenvoudig op maat te snijden met standaard snijgereedschap. Dankzij de speciale oppervlaktestructuur heeft de antislipmat een hoge wrijvingscoëfficiënt.

Bekijk de instructievideo voor meer informatie.

zelfklevende-antislipmatten-ladingzekering

VEEL TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN

Logis zelfklevend antislipmateriaal is ideaal als eerste inrichting op veiligheidslaadvloeren, maar ook geschikt voor het opknappen van bestaande laadvloeren. Het is toepasbaar op zowel laadvloeren als wandbekleding van gesloten transportmiddelen. Wil je de antislip stickers niet op je vloer aanbrengen? Plak ze dan op de onderkant van het verpakkingsmateriaal. Hiervoor hebben wij speciale kleine antislip stickers beschikbaar.

Varianten Logis zelfklevende antislipmatten

Logis As Strong

De gewone variant van de Logis As zelfklevende antislipmatten is onder andere geschikt voor schuifzeiltrailers en gesloten voertuigen. Je kunt hiermee geen rolcontainers vervoeren.

 

120 x 5000 X 2 MM

1250 X 2500 X 2 MM

1250 X 5000 X 2 MM

Logis As Strong GR

De grove variant Logis Strong GR is zeer geschikt voor het vervoeren van bouwmaterialen en rolcontainers. Voor situaties waarbij je extra grip nodig hebt (mensen te voet) raden we je ook Logis Strong GR aan.

 

120 x 2500 x 2

1250 x 2500 x 2

1250 x 5000 x 2

Meer informatie over Logis zelfklevende antislipmatten?

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier