Veilig en gezond werken

Veilig en gezond werken

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers staat voor ons voorop. Daarom besteden we op allerlei manieren aandacht aan dit thema. We doen dit onder andere door beleid, veiligheidsvoorschriften, protocollen en werkafspraken. Daarnaast werken we met veilige machines, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We verwachten dat werkinstructies worden opgevolgd en dat op veilige wijze gebruik wordt gemaakt van de machines, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We zorgen met elkaar voor een schone, opgeruimde werkplek; we hanteren binnen Imbema de clean desk policy. We houden ons aan de veiligheidsafspraken en geven we het goede voorbeeld. We spreken elkaar aan en leren van (bijna) incidenten.

Niet alleen de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers is belangrijk, maar ook de veiligheid en gezondheid van de mensen die met onze producten werken. Met onze producten:

    • Maken wij het voor onze klanten mogelijk om de juiste keuzes te maken voor producten die bijdragen aan veilig, efficiënt en betrouwbaar werken.
    • Om die keuze te kunnen maken leggen we zoveel mogelijk relevante informatie over onze producten vast zodat onze klanten eenvoudig en snel kunnen zoeken en vergelijken.

Bekijk ook

Veiligheidsstatement
Directie Imbema

Veiligheidsstatement
Directie Imbema

Bij Imbema houden we ons aan de
veiligheidsafspraken en geven we het goede voorbeeld. We spreken elkaar aan en leren van (bijna) incidenten. Veilig en gezond werken staat voorop!

Bij Imbema houden we ons aan de
veiligheidsafspraken en geven we het goede voorbeeld. We spreken elkaar aan en leren van (bijna) incidenten. Veilig en gezond werken staat voorop!

Door en voor onze medewerkers:

Heeft Imbema een beleid veilig en gezond werken. Dit beleid is er erop is gericht om de gezondheidsrisico’s te beperken, het werkplezier en motivatie te verhogen, het verminderen van het ziekteverzuim en draagt bij aan een duurzame inzetbaarheid. Dat we op een juiste manier invulling geven aan dit beleid blijkt uit de manier waarop we 3 VCA-certificeringen, in korte tijd, hebben behaald. Omdat we al jaren vanuit onze purpose aandacht schenken aan veilig en gezond werken worden veiligheidscertificeringen behaald met minimale aanpassingen voor de organisatie en worden deze audits als prettig ervaren.
De uitbreiding van onze serviceactiviteiten, digitale modernisering en de wil om continu te blijven verbeteren zorgen ervoor dat we dit jaar ons meldsysteem voor incidenten aanpakken.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier