Meten, monitoren, detecteren, beproeven en beschermen

Er komt veel kijken bij het werken met gassen. Van het alarmeren, meten, monitoren en beproeven tot het beschermen van leidingwerk, je moet kunnen vertrouwen op betrouwbare en veilige oplossingen. Onze kennis en ervaring op het gebied van gassen, stelt ons in staat een breed pakket producten aan te bieden. Een pakket dat aansluit op de hedendaagse behoeftes in de industrie en energiesector. Aangevuld met uitgebreide diensten om te zorgen dat deze oplossingen betrouwbaar en veilig blijven functioneren, maar ook om ondersteuning te bieden in de ontwerpfase en de uiteindelijke installatie.

Onze producten

Voor metering in huishoudens en in industrie bieden wij betrouwbare en veilige oplossingen. Van balgengasmeters tot rotorgasmeters. Van slimme op afstand uitleesbare meters tot klassieke meters. Daarbij vertrouwen wij op onze topmerken Apator, Flonidan en Pietro Fiorintini.

Waar gassen een gevaar voor de omgeving vormen, kun je vertrouwen op onze veilige en betrouwbare oplossingen voor gasdetectie, gas monitoring en vlamdetectie. Van stationaire opstellingen op een fabrieksterrein of ketelhuis tot persoonlijke gasmonitor badges voor personeel. Daarbij bieden wij standalone oplossingen, maar ook netwerken van detectiepunten en persoonlijke badges, centraal te managen en te monitoren. Wij leveren o.a. de topmerken Oldham, Tyco en Industrial Scientific.

Voor het veilig in bedrijf nemen van gasleidingen moet je kunnen vertrouwen op de lekdichtheid van het leidingwerk. Wij zijn al jaren dé leverancier van de veelgebruikte Imbema DGT gasbeproevingsapparaten. Onze gebruiksvriendelijke apparaten voldoen aan NEN 7244-7 , VIAG LD-aansluitleidingen VWI G-12 en VIAG binneninstallaties en meteropstellingen VWI G-07.

Blijf ademen, blijf gezond. Voor die situaties waar gassen en dampen zorgen voor gezondheidsrisico’s, bieden wij de best mogelijke adembescherming. Omdat gezondheid meer is dan een norm, gaan wij een stuk verder als het gaat om betrouwbare bescherming voor je personeel. Van volgelaatsmaskers tot vluchtmaskers en van aanblaasapparatuur tot compressorlucht, zelfs voor ATEX zones. Wij vertrouwen op de producten van het Zweedse topmerk Sundström.

Onze diensten

Er komt veel kijken bij het werken met gassen, daarom ondersteunen wij onze klanten graag met advies en begeleiding. Van ondersteuning in de ontwerp- en voorbereidingsfase tot deskundige hulp bij de installatie van apparatuur op locatie.

Werken met apparatuur zoals gasdetectie, gas monitoring, gasbeproeving en adembescherming vereist een goede voorbereiding. Wij helpen graag met het trainen van je medewerkers om deze apparaten optimaal en zo veilig mogelijk te gebruiken. Dat doen we in onze eigen vestigingen of eventueel bij jou op locatie.

Wanneer apparatuur om met gas te werken onderhoud of reparatie nodig heeft, moet je erop kunnen vertrouwen dat dit op deskundige wijze wordt uitgevoerd. Je kunt daarbij op onze expertise vertrouwen. Wij hebben een modern service center met intensief getraind personeel, waar we dagelijks reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Daarnaast kunnen mensen ook op locatie werkzaamheden uitvoeren, eventueel samen of ondersteunend aan jouw medewerkers.

Meetapparatuur is zo betrouwbaar als de laatste kalibratie. Om onveilige en vervelende situaties te voorkomen is periodieke kalibratie noodzakelijk. In ons service center voeren wij kalibraties op deskundige wijze voor je uit, inclusief uitgebreide rapportage.

Meer weten?

Meer weten over onze producten of diensten? Bel ons op 088 – 130 6030 of stel een vraag via het contactformulier.
  We vinden je privacy heel belangrijk. Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw gegevens.

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier