Vast en flexibel leidingwerk, leidingbescherming
en afdichtingen

Wij begrijpen dat leidingwerk dé vitale verbindingen vormt tussen cruciale bedrijfsprocessen. Daarom bieden wij de industrie, op- en overslag, energie- en waterbedrijven duurzame en betrouwbare oplossingen om onderbrekingen in de processen te minimaliseren. Van afsluiters tot verbindingsstuk en van slangen met koppelingen tot corrosiewerende tapes. Wij begeleiden je project met advies, technische ondersteuning, trainingen, certificeringen, inspecties en een breed aanbod van allerlei services.

Onze producten

Van afsluiters tot reparatiekoppelingen en van fittingen tot aanboorapparatuur. Voor gas en water leveren we kennis en een breed scala aan producten voor ondergrondse en bovengrondse infrastructuur. Met topmerken als Hawle, Nova Siria en Viking Johnson bouwen we aan duurzame en betrouwbare oplossingen.

montage van slangen

Hoe complex de toepassing ook is, door onze jarenlange kennis en ervaring bieden we veilige en betrouwbare oplossingen voor elk probleem. Met topmerken zoals CLETON, DANTEC en OPW maken we de meest betrouwbare samenstellingen van slangen en koppelingen voor industrie, utiliteit en op- en overslag.

Corrosie is een van de grootste kostenposten binnen de industrie en de water- en energiesector. Corrosiewering is dan ook dé beste verzekering tegen corrosieschade. Ons bedrijf heeft al bijna 75 jaar ervaring op dit gebied, in zowel passieve leidingbescherming met het merk DENSO® als één van onze topmerken. Maar ook actieve corrossiewering voor bovengrondse en ondergrondse installaties, in de vorm van duurzame en betrouwbare kathodische bescherming.

Een leidingverbinding is zo sterk als de zwakste schakel. Daarom bieden we voor iedere verbinding een passende betrouwbare afdichting, van PTFE flenspakking tot een maatwerk pakking volgens jouw specificaties. Of het dan gaat om drinkwater, vloeibaar aardgas of een bijtende chemische stof, voor ieder medium hebben we oplossingen van gerenommeerde merken.

Onze diensten

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten het beste uit onze producten halen. Daarom bieden wij ondersteuning bij projecten. Van technische begeleiding ter plaatse tot uitgebreide verwerkingsadviezen. Met onze bestekservice bespaar je een hoop tijd in de voorbereiding van je project.

Het stopt bij ons niet bij het leveren van een product. Voor een veilig en efficient gebruik en toepassing van onze producten nemen we het trainen van je medewerkers graag uit handen. Wij leiden ze op zodat ze met de laatste technieken leren werken en zorgen ervoor dat jouw personeel continu bijgeschoold wordt.

Periodieke inspectie is vooral bij flexibel leidingwerk erg belangrijk. Inspectie voorkomt dat gebreken kunnen leiden tot downtime of zelfs onveilige situaties. Onze mensen zijn intensief getraind om inspecties op een objectieve wijze uit te voeren. Dat doen we op locatie of in onze eigen vestigingen.

Duurzaam ondernemen betekent voor onze klanten ook hergebruik van middelen. Als reparatie van leidingwerk vervanging voorkomt, voeren wij die reparatie eventueel ter plaatse voor je uit. Zo voorkom je downtime en onnodige kosten door vervanging.

Waar leidingwerk een vitale verbinding vormt, is het belangrijk om (flexibel) leidingwerk periodiek te laten testen en certificeren. Niets brengt je namelijk meer veiligheid en zekerheid dan het gebruik van gecertificeerde onderdelen. Daarom certificeren wij alle soorten slangassemblages op locatie of in onze werkplaatsen.

Meer weten?

Meer weten over onze producten of diensten? Bel ons op 088 – 130 6030 of stel een vraag via het contactformulier.
  We vinden je privacy heel belangrijk. Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw gegevens.

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier